Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Θωμάς : Συγκλονίζει ο πατέρας του Εύζωνα για το χαμό του παιδιού του

Σπύρος Θωμάς : Συγκλονίζει ο πατέρας του Εύζωνα για το χαμό του παιδιού του

Η κηδεία έγινε σε κλίμα οδύνης. Πάνω από το φέρετρο του γιου της, που ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, στεκόταν η μητέρα  του, Νίκη Γιάχου, ενώ συντετριμμένος ήταν και ο αδελφός του

«Σε ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι των 25 ετών και όσα μας πρόσφερες». Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του Σπύρου Θωμά, Χρήστος, αποχαιρέτησε χθες το παιδί του μη μπορώντας και ο ίδιος να πιστέψει τον χαμό του.

Με φωνή τρεμάμενη από τη συγκίνηση είπε ότι ο Σπύρος πετύχαινε όλους τους στόχους που έβαζε στη ζωή του. Ένας όμως έμεινε ανεκπλήρωτος. Η θητεία του στην προεδρική φρουρά. «Τώρα θα είσαι φρουρός στους ουρανούς, ίσως η Παναγία σε είχε περισσότερο ανάγκη από εμάς».

Η κηδεία έγινε σε κλίμα οδύνης. Πάνω από το φέρετρο του γιου της, που ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, στεκόταν η μητέρα  του, Νίκη Γιάχου, ενώ συντετριμμένος ήταν και ο αδελφός του.

Συγκινητικός και παρηγορητικός ήταν ο λόγος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομου, που εξήρε την προσωπικότητα και την πορεία ζωής του Σπύρου Θωμά. «Ήσουν ένα παλικάρι της Πάτρας που σε αγάπησε όλη η Ελλάδα. Σήμερα, μαζί με την Πάτρα, είναι όλη η Ελλάδα εδώ και σε αγκαλιάζει και σε κατασπάζεται» είπε με σπασμένη φωνή, ο Μητροπολίτης.

Κατά την έξοδο της σορού, τα παλικάρια της προεδρικής φρουράς δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο Σπύρος Θωμάς, ο 24χρονος μπασκετμπολίστας από την Πάτρα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο αφού είχε τελειώσει τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Η σκοπιά τελείωσε και ο Σπύρος Θωμάς επέστρεψε στο θάλαμό του. Δεν ανέφερε ενοχλήσεις. Ήταν η δεύτερη σκοπιά που έκανε την περασμένη Πέμπτη (21-02-2019).

Eκανε την πρώτη από τη 13:00 έως τις 14:00 και τη δεύτερη από τις 19:00 έως τις 20:00. Όταν τελείωσε η δεύτερη σκοπιά και γύρισε στο θάλαμό του, έπεσε να κοιμηθεί.

Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν λίγες ώρες μετά για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο. Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς σηκώθηκε, στάθηκε στα πόδια του αλλά λίγο μετά κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: thebest.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024