Μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος του Φόδελε.
Σφοδρή χαλαζόπτωση που διήρκεσε λίγα λεπτά είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν δεκάδες οχήματα. Το ύψος του μάλιστα ξεπερνούσε τους 15 πόντους.
Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Όπως αναφέρει το cretapost.gr, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο ύψος των Σισών, σημειώθηκε κατολίσθηση με αποτέλεσμα ένας βράχος να πέσει πάνω σε διερχόμενο όχημα. Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό. Σημειώθηκαν ωστόσο υλικές ζημιές στο όχημα.
Αυτοκίνητα της περιφέρειας βρέθηκαν στο σημείο και απομάκρυναν τις πέτρες και τις λάσπες από το οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τον Περιφερειακό διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.Μιλώντας στο cretapost, συστήνει στους οδηγούς όταν βρίσκονται σε έντονα καιρικά φαινόμενα, να σταθμεύουν το όχημα τους σε ασφαλές σημείο μέχρι να περάσει η μπόρα. «Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τη ζωή μας για λίγα λεπτά» τονίζει χαρακτηριστικά.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής