Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα παιδικά χρόνια του Τσίπρα δια χειρός Αρκά προκαλούν «πόλεμο» στο διαδίκτυο

Τα παιδικά χρόνια του Τσίπρα δια χειρός Αρκά προκαλούν «πόλεμο» στο διαδίκτυο

Τις έντονες αντιδράσεις των φανατικών οπαδών του… Αλέξη Τσίπρα και κυρίως των troll που ξημεροβραδιάζονται στο διαδίκτυο για να σχολιάζουν αρνητικά οτιδήποτε πηγαίνει κόντρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προκαλέσει τα τελευταία σκίτσα του γνωστού σε όλους μας Αρκά. Πρόκειται για τις τελευταίες δημιουργίες του γνωστού σκιτσογράφου ο οποίος καταπιάνεται με τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού […]

Τις έντονες αντιδράσεις των φανατικών οπαδών του… Αλέξη Τσίπρα και κυρίως των troll που ξημεροβραδιάζονται στο διαδίκτυο για να σχολιάζουν αρνητικά οτιδήποτε πηγαίνει κόντρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προκαλέσει τα τελευταία σκίτσα του γνωστού σε όλους μας Αρκά. Πρόκειται για τις τελευταίες δημιουργίες του γνωστού σκιτσογράφου ο οποίος καταπιάνεται με τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού και σχολιάζει με το ιδιαίτερα καυστικό του χιούμορ τις αδυναμίες του.

Με το που δημοσιεύει ένα νέο σκίτσο ο Αρκάς πλήθος σχολίων ακολουθεί κι ένας συνεχής διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και όσων αποθεώνουν το μοναδικό χιούμορ του σκιτσογράφου.

Οι μεν μιλούν με απαξιωτικά λόγια για τον Αρκά, οι δε επιτίθενται στα troll λέγοντας ότι δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να παρακολουθούν τη δουλειά του σκιτσογράφου και να τη σχολιάζουν.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι… η αλήθεια πονάει και στα σκίτσα αυτά αποτυπώνονται πολλές ενδιαφέρουσες εικόνες του πρωθυπουργού… τότε και τώρα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024