Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάν΄το όπως ο Κυριάκος: Ο Ηλιόπουλος αντέγραψε το βασικό σύνθημα του προέδρου της ΝΔ

Κάν΄το όπως ο Κυριάκος: Ο Ηλιόπουλος αντέγραψε το βασικό σύνθημα του προέδρου της ΝΔ

Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει τον Νάσο Ηλιόπουλο, προβάλλοντάς τον ως «νέο» και «άφθαρτο», ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως στηρίζει την καμπάνια του σε «παλιά» αλλά «δοκιμασμένα» υλικά, έχοντας ως κεντρικό ένα σύνθημα το οποίο έγραψε ιστορία

Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει τον Νάσο Ηλιόπουλο, προβάλλοντάς τον ως «νέο» και «άφθαρτο», ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως στηρίζει την καμπάνια του σε «παλιά» αλλά «δοκιμασμένα» υλικά, έχοντας ως κεντρικό ένα σύνθημα το οποίο έγραψε ιστορία.

Πρόκειται για το βασικό προεκλογικό σύνθημα το οποίο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων «έκλεψε» από τον… νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Το «από την αρχή» που επελέγη για την εκστρατεία του Ν. Ηλιόπουλου δεν είναι καινοτόμο, όπως πολλοί ενδεχομένως πιστεύουν, αλλά έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ, η οποία ως γνωστό κατέληξε σε θρίαμβο για τον ίδιο. Μάλιστα την ίδια φράση είχε πει ο κ. Μητσοτάκης όταν εξηγούσε τους στόχους του για το συνέδριο της ΝΔ.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024