Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τα καλά νέα από τη Γενεύη έφτασαν, κόντρα σε «εκτιμήσεις-προβλέψεις επιπέδου Χορταρέα» και επιτρέπουν στην ΑΕΚ να πάρει… ανάσα. Μέχρι εκεί. Τίποτε παραπάνω. Η τιμωρία με ευρωπαϊκό αποκλεισμό για ένα χρόνο με διετή αναστολή και δύο παιχνίδια χωρίς θεατές είναι… χαρμόσυνο νέο μπροστά στον απευθείας αποκλεισμό για 1-2 χρόνια από την Ευρώπη. Εκεί η ΑΕΚ θα βίωνε πραγματικά τον… εφιάλτη σε πολλά επίπεδα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!