Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Ο Νίκος Παππάς με έκανε να φύγω με κλάματα από το γήπεδο»

Αντετοκούνμπο: «Ο Νίκος Παππάς με έκανε να φύγω με κλάματα από το γήπεδο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε όταν μια δεκαετία πριν αντιμετώπιζε σε μονό τον Νίκο Παππά και εκείνος τον διέλυσε με 33-0 κάνοντας να φύγει με κλάματα από το γήπεδο.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε μια συνέντευξή του στο Fox Sports του Γουισκόνσιν, γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε μια κόντρα του με τον Νίκο Παππά τον καιρό που και οι δύο ήταν έφηβοι και δεν τελείωσε καθόλου καλά για τον μετέπειτα αστέρα του ΝΒΑ…

O Greak Freak άνοιξε την καρδιά του και ανέφερε τα εξής:

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024