Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Tucson N Line: Σπορ προθέρμανση

Hyundai Tucson N Line: Σπορ προθέρμανση

Η κορεατική φίρμα θα παρουσιάσει στη Γενεύη, ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού με την επιμέλεια του N Division, για το Tucson, ως πρόλογο για την έκδοση επιδόσεων που ήδη βρίσκεται υπό εξέλιξη.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι οι Κορεάτες εξελίσσουν μια υψηλών επιδόσεων «Ν» έκδοση για το Hyundai Tucson η οποία, πλην όλων των άλλων χαρακτηριστικών τα οποία θα επιληφθεί το N Division, αναμένεται να προσφέρει ισχύ 340 ίππων και τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6,0 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, περί αυτού… δεν πρόκειται -τουλάχιστον ακόμα- καθώς τα δύο teaser που δημοσιοποίησε η Hyundai για την έκδοση που θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, αποτελούν μια πρώτη αποτύπωση της εξοπλιστικής έκδοσης N Line η οποία θα προστεθεί στην γκάμα του κορεατικού SUV και η οποία θα λειτουργήσει ως μια προθέρμανση για την παρεπόμενη έκδοση επιδόσεων που δεδομένα θα προκύψει στο κοντινό μέλλον.

Αν και τα δύο teasers δεν μπορούν να θεωρηθούν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά, το Tucson N Line αναμένεται να ακολουθήσει τα ίδια σχεδιαστικά και εξοπλιστικά μονοπάτια με τις ήδη γνωστές, αντίστοιχες εξοπλιστικές εκδόσεις που έχουν προστεθεί στην γκάμα του i30, προσφέροντας μια χορταστική δόση σπορ λεπτομερειών που ωστόσο θα περιορίζονται στο φαίνεσθαι.

Σύμφωνα με την συνήθη τακτική της Hyundai, η νέα έκδοση αναμένεται να προσφέρεται με όλους τους κινητήρες στους οποίους διατίθεται το Tucson συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών που εντάχθηκαν προσφάτως στην γκάμα του.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024