Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρόταση της Ρόμα στον Μαουρίσιο Σάρι»

«Πρόταση της Ρόμα στον Μαουρίσιο Σάρι»

Ο Μαουρίσιο Σάρι βρέθηκε σε δείπνο με τον πρόεδρο των Ρωμαίων, Τζέιμς Παλότα, ο οποίος του πρότεινε τη θέση για τον πάγκο του συλλόγου

Ο Μαουρίσιο Σάρι βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από το «Στάμφορντ Μπρίτζ» με τους ιθύνοντες της Τσέλσι να του έχουν στείλει τελεσίγραφο, πως αν δεν κερδίσει τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ιταλός δεν θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμη στον πάγκο των «Μπλε» , ενώ φαίνεται πως έχει ήδη προτάσεις για να επιστρέψει πίσω στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Reppublica», ο 60χρονος τεχνικός είχε δείπνο με τον διευθύνων σύμβουλο της Ρόμα, Φράνκο Μπαλντίνι, αλλά και με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα, ο οποίοι του πρότειναν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Ντι Φραντσέσκο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ιταλική πρωτεύουσα μέχρι το καλοκαίρι και στο σύλλογο ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Οι ιθύνοντες των «τζιαλορόσι» έχουν βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Σάρι, ο οποίος δεν είναι καθόλου απίθανο να μεταβεί στη Ρώμη ακόμα και πριν το τέλος της σεζόν.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024