Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτροκίνητο ραντεβού επιδόσεων από την KIA στην Γενεύη

Ηλεκτροκίνητο ραντεβού επιδόσεων από την KIA στην Γενεύη

Ένα ηλεκτροκίνητο coupe θα παρουσιάσει η κορεατική φίρμα στην προσεχή ελβετική έκθεση θέλοντας να σηματοδοτήσει την πρόθεσή της, για υψηλών επιδόσεων ηλεκτροκίνηση.

Η ΚΙΑ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στην προσεχή έκθεση της Γενεύης στις 5 Μαρτίου με την προοπτική να αποτυπώσει την επιθυμία των Κορεατών να κάνουν τα ηλεκτροκίνητα πιο διασκεδαστικά στην οδήγηση αλλά και πιο ευχάριστα στο μάτι.

Ανεξαρτήτως των πρώτων επίσημων συστάσεων, το ακόμα ανώνυμο ηλεκτρικό πρωτότυπο, δείχνει να ανήκει στην κατηγορία των coupe αν και βάσει αυτού του πρώτου teaser είναι δυσδιάκριτο το κατά πόσο αποτελεί τυπικό δείγμα του είδους ή ανήκει στην… νεότερη κατηγορία των τετράθυρων εκπροσώπων του.

Όπως και να έχει με τον αριθμό των θυρών, οι σχεδιαστές του ευρωπαϊκού κέντρου σχεδιασμού της ΚIA από όπου και προέρχεται, δείχνουν να συμπεριέλαβαν στο σκεπτικό τους, όλα εκείνα τα σχεδιαστικά τερτίπια που θεωρούνται συνυφασμένα με τις υψηλές επιδόσεις, όπως αποδεικνύει το μακρύ καπό με τις πτυχώσεις, τα μεγάλα μετατρόχια και οι διογκωμένοι θόλοι, η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος και η επιθετική μάσκα με τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα.

«Στόχος μας ήταν να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη, σχεδιάζοντας ένα ηλεκτροκίνητο που δεν ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις σύγχρονες απαιτήσεις για αυτονομία, φόρτιση και οδική συμπεριφορά, αλλά θα προκαλεί στον οδηγό του μια ευχάριστη ανατριχίλα», δήλωσε σχετικά o επικεφαλής σχεδιασμού της ΚΙΑ για την Ευρώπη, Gregory Gillaume.

Aν και επί του παρόντος, η κορεατική φίρμα δεν έχει δημοσιοποιήσει περαιτέρω εικόνες και προδιαγραφές για το νέο της concept εκτός από το δεδομένο ηλεκτροκίνητο χαρακτήρα του θα πρέπει να αναμένουμε ένα εξίσου τεχνολογικά ενσυνείδητο εσωτερικό στα πρότυπα του Proceed Concept όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν οι οθόνες σε αφθονία. Εξάλλου όπως προδίδει αυτή η πρώτη εικόνα, οι καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες, δείγμα υψηλής τεχνολογικής ευφυΐας του concept car που δεδομένα θα πλαισιώσει την αλλόκοσμη εικόνα του με μια εξίσου εκκεντρική υπόσταση σε επίπεδο ισχύος.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024