Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη πρόκριση για Σεβίλλη

Εύκολη πρόκριση για Σεβίλλη

Οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν 2-0 στην ρεβάνς την Λάτσιο και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ

Την πρόκρισή της στους «16» του Europa League πανηγύρισε η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν για δεύτερη φορά της Λάτσιο μέσα σε μία εβδομάδα και πήραν δια περιπάτου το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στη Ρώμη την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Πάμπλο Μασίν είχε «αλώσει» το Ολίμπικο, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπεν Γεντέρ. Απόψε, οι Ισπανοί διπλασιάσαν τις νίκες τους, επικρατώντας εύκολα με 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Μπεν Γεντέρ, με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει σε κενή εστία μετά την επέμβαση του Στρακόσα στο σουτ του Σαράμπια. Στο 60’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, μετά την αποβολή του Φράνκο Βάσκες με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Λάτσιο, ωστόσο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, με την ιταλική ομάδα στο 71’ να μένει και αυτή με δέκα παίκτες, όταν ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μάρουσιτς. Επτά λεπτά αργότερα η Σεβίλλη έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη. Ο Χεσούς Νάβας έκανε το γύρισμα στον Σαράμπια και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024