Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Χρήστος Λούλης θα παίξει τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Γαβρά

O Χρήστος Λούλης θα παίξει τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Γαβρά

Η ταινία του Κώστα Γαβρά θα αφορά στα γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2015

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΜΕΡΑ 25 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το ευρωκοινοβούλιο και παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Λούλης θα παίξει το ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία που ετοιμάζει ο Κώστας Γαβράς.

Μιλώντας στο Νews247 δήλωσε πως δεν θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος στη νέα ταινία που ετοιμάζεται από τον Κώστα Γαβρά για την κρίση στην Ελλάδα τον ρόλο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

«Εγώ δεν έχω πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και η ταινία θα είναι παγκόσμια, οι ήρωες θα μιλούν αγγλικά στο μεγαλύτερο μέρος της. Επίσης, είναι καλλιτεχνική επιλογή που την κάνει ο κύριος Γαβράς και έμαθα εσχάτως πως ο Χρήστος Λούλης θα παίξει τον κ. Βαρουφάκη. Είναι η καλύτερη επιλογή, ένας εξαιρετικός ηθοποιός» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση ότι βρίσκεται στην προετοιμασία της συγκεκριμένης ταινίας είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του «Πήγαινε εκεί που είναι αδύνατο να πας», στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Νοέμβριο.

Χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, σε ότι αφορά στην πηγή της ιστορίας ο Κ. Γαβράς επιβεβαίωσε ότι το φιλμ θα αφορά στα γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2015.

«Αυτό το φιλμ ετοιμάζω τώρα. Το σενάριο είναι έτοιμο» είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης και είχε επισημάνει ότι η ταινία θα γυριστεί εν μέρει στην Αθήνα, εν μέρει στις Βρυξέλλες, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές τοποθεσίες.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024