Από την Πόρτο στη στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μεταπηδήσει το προσεχές καλοκαίρι ο Έντερ Μιλιτάο.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός (21 ετών) έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πόρτο και σύμφωνα με την εφημερίδα Marca έχει συμφωνήσει με τη Βασίλισσα.
Η Ρεάλ είναι έτοιμη να καταβάλει στην πορτογαλική ομάδα 50 εκατ. ευρώ, όση είναι και η ρήτρα του παίκτη, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Μιλιτάο έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.