Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ποιους ευχαρίστησε και τι υποσχέθηκε ο Λάζαρος

Ολυμπιακός : Ποιους ευχαρίστησε και τι υποσχέθηκε ο Λάζαρος

Η ευχαριστήρια δήλωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που ανέβηκε στον λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Instagram

Για «τσουνάμι» αγάπης και στήριξης κάνει λόγο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δήλωσή του που ανέβηκε στον λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Instagram.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που υπέση ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα υποβληθεί το προσεχές Σάββατο σε χειρουργική επέμβαση, μοίρασε «ευχαριστώ» προς πάσα κατεύθυνση.

Επεφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς και τον γιατρό Χρήστο Θέο, ενώ ευχαρίστησε ακόμη και τους φιλάθλους άλλων ομάδων που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Υποσχέθηκε δε ότι θα επιστρέψει το ίδιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, για την υποστήριξη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να σας διαβεβαιώσω ότι σύντομα θα γυρίσω, το ίδιο δυνατός.
Από την πρώτη στιγμή εισέπραξα τόση αγάπη… Αγάπη, η οποία θα λειτουργήσει σαν ασπίδα για μένα. Ο ηγέτης της ομάδας μας, ο κ. Μαρινάκης, ο προπονητής μας, ο κ. Μαρτίνς, όλοι οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά ο Χρήστος Θέος και η ιατρική του ομάδα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν.

Ευχαριστώ όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού, όπως ευχαριστώ και όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού, για το «τσουνάμι» αγάπης και στήριξης. Από τον κ. Μαρινάκη, μέχρι τον κόσμο που με βλέπει στον δρόμο και με πλησιάζει, για να μου ευχηθεί να γυρίσω γρήγορα. Αλλά και τους αμέτρητους φιλάθλους, που δεν είναι Ολυμπιακοί, αλλά έδειξαν ενδιαφέρον και μου ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και επαναλαμβάνω ότι με τη δύναμή σας, δίπλα στη δική μου, θα γυρίσω σύντομα το ίδιο δυνατός και έτοιμος για τους στόχους της νέας χρονιάς.
Είμαι δίπλα στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε, την εφετινή περίοδο!

Ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, για την υποστήριξη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να σας διαβεβαιώσω ότι σύντομα θα γυρίσω, το ίδιο δυνατός. Από την πρώτη στιγμή εισέπραξα τόση αγάπη… Αγάπη, η οποία θα λειτουργήσει σαν ασπίδα για μένα. Ο ηγέτης της ομάδας μας, ο κ. Μαρινάκης, ο προπονητής μας, ο κ. Μαρτίνς, όλοι οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά ο Χρήστος Θέος και η ιατρική του ομάδα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Ευχαριστώ όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού, όπως ευχαριστώ και όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού, για το «τσουνάμι» αγάπης και στήριξης. Από τον κ. Μαρινάκη, μέχρι τον κόσμο που με βλέπει στον δρόμο και με πλησιάζει, για να μου ευχηθεί να γυρίσω γρήγορα. Αλλά και τους αμέτρητους φιλάθλους, που δεν είναι Ολυμπιακοί, αλλά έδειξαν ενδιαφέρον και μου ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και επαναλαμβάνω ότι με τη δύναμή σας, δίπλα στη δική μου, θα γυρίσω σύντομα το ίδιο δυνατός και έτοιμος για τους στόχους της νέας χρονιάς. Είμαι δίπλα στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε, την εφετινή περίοδο! Ζήτω ο Ολυμπιακός!» Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος #olympiacos #ThankYou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024