Αποπειράθηκε να κλέψει τη ΔΕΗ και σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία
Ακρωτηριασμένο και με πολλά εγκαύματα ήταν το πτώμα του νεαρού που βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού κοντά στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στο Κάστρο Βοιωτίας.
Το εντόπισαν λίγο πριν τα ξημερώματα της Δευτέρας αστυνομικοί της Β’ ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Λιβαδειάς που περιπολούσαν στην περιοχή.
Εφερε πολλαπλά εγκαύματα, ακρωτηριασμό άνω αριστερά και μεγάλη τρύπα στη γάμπα του δεξιού ποδιού.
Ολα δείχνουν ότι ο 24χρονος, υπήκοος Πακιστάν, πήγε μαζί με άλλους ομοεθνείς του να κλέψουν στον υποσταθμό της ΔΕΗ και έπαθε ηλεκτροπληξία.
Ο νεαρός πρέπει να κεραυνοβολήθηκε από 20.000 volt με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Οι υπόλοιποι της παρέας πανικοβλήθηκαν και έφυγαν, αφήνοντας τον φίλο τους νεκρό στο σημείο.
Η σορός θα μεταφερθεί στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).