Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αίγυπτος: Σύλληψη δύο αλλοδαπών που κατηγορούνται για διακίνηση κοκαΐνης

Αίγυπτος: Σύλληψη δύο αλλοδαπών που κατηγορούνται για διακίνηση κοκαΐνης

Δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές προσκείμενες στο αεροδρόμιο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας και στα αιγυπτιακά σώματα ασφαλείας

Ένας Τούρκος και μια Γερμανίδα συνελήφθησαν το Σάββατο στην Αίγυπτο μετά την άφιξή τους στο Κάιρο από το εξωτερικό με 11 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές τους, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές προσκείμενες στο αεροδρόμιο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας και στα αιγυπτιακά σώματα ασφαλείας.

Εισαγγελέας του Καΐρου διέταξε την προφυλάκιση της Γερμανίδας και του Τούρκου ενόσω σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής «11 κιλών κοκαΐνης» στη χώρα, ανέφερε δικαστική πηγή.

Πηγή προσκείμενη στα σώματα ασφαλείας είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τα δύο πρόσωπα αυτά αφίχθησαν στην Αίγυπτο από το Ντουμπάι των ΗΑΕ.

Πρόσθεσε ότι η κοκαΐνη βρέθηκε κατά την έρευνα των αποσκευών του τούρκου επιβάτη αλλά και των προσωπικών αντικειμένων της γερμανίδας.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση ενέκρινε τον Ιανουάριο τροπολογία της νομοθεσίας που προβλέπει ακόμη πιο αυστηρές ποινές για τη διακίνηση ναρκωτικών, φθάνοντας ως την επιβολή της ποινής του θανάτου. Η τροπολογία πάντως δεν έχει εγκριθεί ακόμη από το αιγυπτιακό κοινοβούλιο.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024