Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα χρώματα της επιστροφής της Alfa Romeo στην F1

Τα χρώματα της επιστροφής της Alfa Romeo στην F1

Η Alfa Romeo αποκάλυψε τους χρωματισμούς της νέας C38, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων δοκιμών στη Βαρκελώνη.

Mετά την μετονομασία της Sauber σε Alfa Romeo Racing στις αρχές της χρονιάς και την πρώτη εμφάνιση του μονοθεσίου στην πίστα του Fiorano την προηγούμενη εβδομάδα, η ιταλοελβετικής σύμπραξης ομάδα αποκαλύπτει τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της που περιβάλλεται από την γνώριμη και κλασικά ιταλική διχρωμία, κόκκινου-λευκού, με το κόκκινο να αυξάνει την κυριαρχία του στις επιφάνειες της C38, σε σχέση με πέρυσι.

Εκτός από τη νέα ονομασία της ομάδας και την μετεξέλιξη των χρωματισμών επί το ιταλικότερο, η C38 η οποία κατασκευάζεται στο Hinwill στην Ελβετία ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα επιθετική όσο και καινοτόμο αεροδυναμική σχεδίαση του ρύγχους της και για τα χαρακτηριστικά πτερύγια που αποσκοπούν στην καλύτερη ροή του αέρα.

Στο κόκπιτ της C38 θα βρεθεί οι Kimi Raikkonen ο οποίος έκανε ήδη τα πρώτα χιλιόμετρα στην πίστα του Fiorano στις 14 Φεβρουαρίου, με την C38 στα χρώματα του… Αγ. Βαλεντίνου και θα πάρει επίσης πρώτος το βάπτισμα του πυρός στις δοκιμές της Βαρκελώνης, για να δώσει τη σκυτάλη την Τετάρτη 20/2 στον team-mate του, Antonio Giovinazzi.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024