Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ του ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ του ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο

Το ΝΒΑ παρουσίασε μέσα από ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που προκαλεί ανατριχίλα, τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον τρόπο που έφτασε μέχρι την κορυφή

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο που προβλήθηκε στο ΝΒΑ TV, προκαλεί συγκίνηση και ανατριχίλα σε όποιον το παρακολούθησε, με τους ανθρώπους της κορυφαίας λίγκας του κόσμου να παρουσιάζουν σε 21 λεπτά τις δυσκολίες που πέρασε ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Η συγκλονιστική ιστορία του Γιάννη αλλά και όλης της οικογένειας Αντετοκούνμπο να βοηθήσει το παιδί της να καταξιωθεί και να φτάσει εκεί που βρίσκεται σήμερα πραγματικά προκαλεί δέος και θαυμασμό. Το ντοκιμαντέρ «Finding Giannis» παρουσιάζει κάθε πτυχή του ταξιδιού του Γιάννη μέχρι σήμερα. Από μία ατάκα μέχρι ένα βλέμμα και μέχρι ένα πρόβλημα που ξεπεράστηκε.

Για τον Greek Freak μιλούν στο διάρκειας 21 λεπτών βίντεο οι περισσότεροι άνθρωποι που συνάντησε καθ΄όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής. Από τον Φιλαθλητικό πριν από περίπου μια δεκαετία μέχρι και φέτος. Όλοι έχουν να πουν και να μοιραστούν μια ιστορία, με τον ίδιο τον Γιάννη να αναφέρει ότι συνήθιζε να κοιμάται στο γήπεδο ανάμεσα στην μεσημεριανή και την βραδινή προπόνηση επειδή έπρεπε να περπατήσει 5-6 χιλιόμετρα για να πάει από το σπίτι του στο κλειστό του Φιλαθλητικού.

Ακόμα ο Γιάννης αποκάλυψε πώς χρειάστηκε να αλλάξει το διατροφικό πρόγραμμα όλης της οικογένειας για να πάρει κιλά ο ίδιος, ενώ μίλησε και για την εποχή όπου σκέφτηκε να αποχωρήσει ακόμα και από το ΝΒΑ και την Αμερική για να δει την οικογένεια του, η οποία δύο φορές δεν μπόρεσε να πάρει βίζα από τον νόμο. Αν μάλιστα συνέβαινε και τρίτη φορά τότε οι δικοί του άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να τον δουν από κοντά στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Αντετοκούνμπο:

«Είμαι εδώ λόγω της οικογένειάς μου. Για εμένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα» ανέφερε ο Γιάννης προκαλώντας συγκίνηση, πριν προβληθούν στιγμές από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε μπροστά στους γονείς του ως ΝΒΑερ. Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρει για το παρελθόν του πως «υπήρχαν μέρες που έπαιζα τόσες πολλές ώρες, που τα παπούτσια μου είχαν τρύπες. Άλλες μέρες φορούσα το ίδιο ζευγάρι παπούτσια με τον αδελφό μου και όταν ήρθα στο ΝΒΑ μου έδωσαν 50 ζευγάρια παπούτσια κάθε μήνα».

Για το πότε κατάλαβε ότι μπορεί να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο ο Γιάννης απάντησε: «Όταν ήρθα, είδα παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν, ο Κόμπι και ο Ντουράντ, που ήταν ξεχωριστοί επειδή ήταν συνεπείς και σταθεροί στην απόδοσή τους. Αναρωτήθηκα τότε αν μπορώ να είμαι συνεπής και δυνατός πνευματικά να κουβαλάω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι; Στο ξεκίνημα της τρίτης μου χρονιάς κατάλαβα ότι κάτι αλλάζει. Είχα 27 πόντους στο πρώτο μου παιχνίδι. Είπα τότε στον μάνατζέρ μου ότι «μπορώ να τα κάνω αυτά κάθε βράδυ».

«Είναι σαν να βρίσκομαι σε ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι», αναφέρει ο Γιάννης στον επίλογο του ντοκιμαντέρ.

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ από τη ζωή του Γιάννη:

https://www.youtube.com/watch?v=6H4KI6Z7fAg

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024