Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Στον ΠΑΟΚ βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό»

Λουτσέσκου: «Στον ΠΑΟΚ βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό»

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να μείνουν οι παίκτες του συγκεντρωμένοι στην τελική ευθεία της σεζόν

O Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Nova με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη τη Δευτέρα (18/2).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το αν πιστεύει πως μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η ομάδα του είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που ανήκει στο παρελθόν, όπως και η νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να μεγαλώσουμε την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σας πω ότι έχουμε έναν αγώνα την Δευτέρα που είναι πολύ σημαντικός. Πρέπει να δείξουμε προσοχή και συγκέντρωση για να το κερδίσουμε. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ως έναν τελικό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το κάθε ματς».

-Για το αν αντιμετωπίζουν την κατάσταση έτσι και οι παίκτες στα αποδυτήρια: «Η ατμόσφαιρα είναι τέλεια μέσα στα αποδυτήρια. Προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα, είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχουμε τεράστια αυτοπεποίθηση, ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε ότι ο επόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός».

-Για το αν χαλαρώνει την ομάδα το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος: «Τα στατιστικά αυτή την περίοδο γύρω από το μυαλό μου και λόγω του ότι μιλάμε για ποδοσφαιρικούς αγώνες που είναι απρόβλεπτοι δεν έχουν καμία σημασία. Η τελευταία ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει μπροστά στο κοινό του τον πρώτο της βαθμολογίας. Και για αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και να πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο διότι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε αυτόν τον κίνδυνο και γι’ αυτό πρέπει να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους διότι παλεύουμε για τον τίτλο».

-Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα: «Όπως πάντα θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχουμε την ομάδα να το κάνουμε, έχουμε το κίνητρο, έχουμε την οργάνωση. Όπως σας είπα είναι ένας σημαντικός αγώνας γιατί είναι ο επόμενος αγώνας και πρέπει να παρουσιαστούμε τέλεια προετοιμασμένοι. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε τον αγώνα».

-Για το αν η ομάδα κυνηγάει κάποιο ρεκόρ: «Όχι. Ακούω για τα ρεκόρ, αλλά δεν έχουν σημασία για μένα, για τους συναδέλφους μου, για τους παίκτες μου. Το μόνο σημαντικό πράγμα που σκεφτόμαστε είναι ο επόμενος αγώνας και οι τρεις βαθμοί και το ότι είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παλεύουμε με καλές πιθανότητες να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου».

-Για τα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται με τον πατέρα του: «Δεν θέλω να σχολιάσω κανένα σενάριο, δημοσίευμα. Δεν είναι πιθανό σαν σενάριο, είναι μόνο δημοσιεύματα. Ο πατέρας μου έχει την δική του πορεία, εγώ έχω τη δική μου και αυτό είναι όλο».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024