Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Διδασκάλου: Η ατάκα για τις ιερόδουλες που προβλημάτισε τη Ναταλία Γερμανού

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ατάκα για τις ιερόδουλες που προβλημάτισε τη Ναταλία Γερμανού

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μία ατάκα της ηθοποιού για το πως αντιμετωπίζει τις ιερόδουλες, στάθηκε αφορμή για προβληματισμό της παρουσιάστριας

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μία ατάκα της ηθοποιού για το πως αντιμετωπίζει τις ιερόδουλες, στάθηκε αφορμή για προβληματισμό της παρουσιάστριας.

«Γενναίες οι ιερόδουλες»

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε μεταξύ άλλων για τις ιερόδουλες, ωστόσο, αυτό συζητήθηκε λιγάκι παραπάνω στην εκπομπή.

«Όλες εμάς τις υπόλοιπες, νομίζω ότι μας έχουν απαλλάξει από πολλή βία. Αυτές οι γυναίκες απορροφούν βία. Σκέψου πόσοι άντρες πάνε εκεί και ξεσπούν. Αν δεν υπήρχαν κι αυτές;»

«Αν ερχόταν μια πόρνη να μείνει από πάνω, δε νομίζω να είχα πρόβλημα. Εγώ αυτές τις κυρίες τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Οι γυναίκες οι οποίες έχουν διαλέξει αυτό το επάγγελμα, εγώ τις θεωρώ πολύ γενναίες, δεν είναι απλό. Όλες εμάς τις υπόλοιπες, νομίζω ότι μας έχουν προφυλάξει από πάρα πολλά πράγματα και μας έχουν απαλλάξει από πολλή βία. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Αυτές οι γυναίκες απορροφούν βία. Σκέψου πόσοι άντρες πάνε εκεί και ξεσπούν. Αν δεν υπήρχαν κι αυτές; Σίγουρα δεν θα αντιδρούσαν άσχημα αν ο γιος μου πήγαινε σε μία ιερόδουλη, αλλά ξέρω ότι το αγόρι μου είχε από πολύ μικρός το κορίτσι του», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Δεν ξέρω αν συμφωνώ με αυτό. Δε νομίζω ότι ο ρόλος των γυναικών αυτών είναι να απορροφούν τη βία ή να πληρώνονται για να πηγαίνουν εκεί και να εκτονώνονται τα αρσενικά. Να τις χτυπούν για να κοιμούνται οι σύζυγοί τους ήσυχες».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024