Τσιτσιπάς: Δεν ήθελα να αλλάξω υπηκοότητα, είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις για την Ελλάδα
Ο διεθνής τενίστας αναφέρθηκε στις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει όλη η οικογένεια προκειμένου να μπορεί να ταξιδεύει μαζί με τον πατέρα και προπονητή του σε όλο τον κόσμο.
Για τα όνειρα και τους επόμενους στόχους του μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην εκπομπή Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ.
Ο διεθνής τενίστας αναφέρθηκε στις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει όλη η οικογένεια προκειμένου να μπορεί να ταξιδεύει μαζί με τον πατέρα και προπονητή του σε όλο τον κόσμο.
Ένα κανονικός στρατιώτης που περνάει τη μέρα του με πειθαρχία ανάμεσα σε προπονήσεις, γυμναστήρια και μαθήματα τακτικής, ο Στέφανος δεν ζήλεψε ποτέ τις βόλτες και την ξεγνοιασιά των συνομήλικων του.
Ο ίδιος ανέφερε ότι χαλάστηκε πολύ από την ήττα του από τον Ναδάλ αλλά θέλει να προσπαθήσει σκληρά να γίνει καλύτερος και να τον νικήσει την επόμενη φορά.
Όσον αφορά τις σχέσεις ο αθλητής δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για τις γυναίκες που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό του. «Είμαι τόσο απασχολημένος με το τένις που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι» ανέφερε.
Τέλος ο αθλητής παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί προτάσεις να αλλάξει υπηκοότητα αλλά αρνήθηκε αμέσως. «Συνέβη και φυσικά το αρνήθηκα γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίζεις για την Ελλάδα».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»