Ένα «πρόβλημα» λιγότερο για τον Παναθηναϊκό ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Χίμκι (22/2) για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Κι αυτό καθώς η ομάδα της Ρωσίας έλυσε τη συνεργασία της με τον Γκάρλον Γκριν. Ο 28χρονος φόργουορντ είχε υπογράψει συμβόλαιο ως τις 15 του Φεβρουραρίου, το οποίο δεν ανανεώθηκε.
Ο λόγος ήταν πως δεν μπόρεσε να πείσει για την αξία, του, έχοντας σε 11 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, 4,3 πόντους και 1,2 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ. Μάλιστα και τα ποσοστά του ήταν χαμηλά καθώς είχε 41,9% στα δίποντα και 26,3% στα τρίποντα.
Ετσι ο Γκριν θα βρεθεί στο Νίκος Γκάλης την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!