«Περιορίζουν τον κύκλο των διαιτητών για να κάνουν κουμάντο»
Σε φοβερές αποκαλύψεις για την ελληνική διαιτησία στο μπάσκετ, την ΚΕΔ και την ΕΟΚ προχώρησε ο πρώην διαιτητής, Σωτήρης Λαϊνιώτης
Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται αναφορικά με το ελληνικό μπάσκετ και τον τρόπο που δρουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αναφορικά με την διαιτησία.
Μιλώντας στον SPORT24 RADIO Πάτρας 104,1 ο πατρινός πρώην διεθνής διαιτητής μπάσκετ (από το 2000 έως το 2006 στην Ευρωλίγκα) Σωτήρης Λαϊνιώτης, με αφορμή τα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ήταν καυστικότατος και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η ΚΕΔ έχει περιορίσει κατά πολύ τον αριθμό των διαιτητών που ορίζονται στα ντέρμπι για να έχει υπό τον πλήρη έλεγχό της την κατάσταση.
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
- Η Ντουμπάι, ο Ολυμπιακός και το «παζλ» με τον Γουόκαπ
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open (vid)
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442