Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το... ενάμιση πόδι στους «8» η Τότεναμ - «Βασίλισσα» στο Άμστερνταμ

Με το… ενάμιση πόδι στους «8» η Τότεναμ – «Βασίλισσα» στο Άμστερνταμ

Ξεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε η υπόθεση των «16» για την Τότεναμ, τη στιγμή που ο Άγιαξ κοίταξε κατάματα τη Ρεάλ Μαδρίτης της Ευρώπης στο Άμστερνταμ

Ξεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε! Η Τότεναμ με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε εντός έδρας της Ντόρτμουντ με 3-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» και πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Πετεινοί ουσιαστικά καθάρισαν από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για να σφραγίσουν και τυπικά το εισιτήριό τους για την τελική οκτάδα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κυριάρχησε απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο και με τα γκολ των Σον, Βερτόνγκεν και Γιορέντε έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Και στα τρία γκολ οι παίκτες της Τότεναμ εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που υπήρχαν στο κέντρο της άμυνας της Ντόρτμουντ και «εκτέλεσαν» τον Μπούρκι μέσα από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας.

Με Ασένσιο και… VAR η Ρεάλ

Ο Άγιαξ κοίταξε κατάματα τη Βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Υπερέβαλλε εαυτόν, αλλά οι Μαδριλένοι είχαν τον τρόπο να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 37′ ακυρώθηκε, μέσω VAR, γκολ του Αίαντα και στο 87′ χρειάστηκε και πάλι η βοήθεια του Video Assistant Referee για να επικυρωθεί το νικητήριο τέρμα του Ασένσιο για το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Σολάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν 11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μόλις 4. Ίσως δεν περίμεναν τέτοια σθεναρά αντίσταση από τους Ολλανδούς που μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν από το παιχνίδι ότι δικαιούνταν.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά το πρώτο ημίωρο στο παιχνίδι, ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ, μετά την κεφαλιά του Ντε Λιχτ και το λάθος του Κουρτουά, με τον Ταλιαφίκο να κάνει με κεφαλιά το 1-0.

Ο ρέφερι είδε το VAR και έκρινε ότι ο Τάντιτς ήταν σε θέση οφσάιντ την ώρα και «παρενοχλούσε» τον Βέλγο κίπερ της Ρεάλ όταν ο Ταλιαφίκο έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024