Ολυμπιακός: Τα «φιλάκια» του Μπαφέ σε γραμματεία και κομισάριο
O team manager του Ολυμπιακού λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έστειλε φιλάκια στους ανθρώπους της γραμματείας και τον κομισάριο, προαναγγέλλοντας την αποχώρηση των Πειραιωτών
Η διαιτησία των Μάνου, Αναστόπουλου και Παναγιώτου στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους στο ημίχρονο να παίρνουν την απόφαση να μην βγουν στο δεύτερο μέρος.
Μια απόφαση, πάντως, την οποία ουσιαστικά είχε προαναγγείλει ο team manager του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, ο οποίος λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έστειλε φιλάκια στους ανθρώπους της γραμματείας και τον κομισάριο Θόδωρο Βιδάλη!
Οι Πειραιώτες λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωσαν και επίσημα την απόφασή τους να μην κατέβουν στο δεύτερο μέρος, μια απόφαση που πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442