Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AMG Carbon Edition: Ο πρίγκιπας της παλίρροιας

AMG Carbon Edition: Ο πρίγκιπας της παλίρροιας

Η πολυετής συνεργασία Mercedes-AMG και Cigarette Racing προσθέτει ένα ακόμα δημιούργημα στο παλμαρέ της με την μορφή ενός ταχύπλοου εμπνευσμένου από τις γραμμές και τις επιδόσεις της Mercedes-AMG GT 63 S 4 Door Coupe και αυξημένες δόσεις ανθρακονημάτων.

H Mercedes-AMG και η Cigarette Racing έκαναν τα αποκαλυπτήρια του 41’ AMG Carbon Edition του νέου ταχύπλοου σκάφους που προέκυψε στο πλαίσιο της συνεργασία τους και το οποίο αντλεί την έμπνευσή του και τις σχεδιαστικές επιρροές από την Mercedes-AMG GT 63 S 4 Door Coupe.

Πέρα από τις επιρροές και την σχεδιαστική αλληλεπίδραση με το κορυφαίο τετράθυρο coupe του Affalterbach, όπως αφήνει να εννοηθεί και η ονομασία του ταχύπλοου των 12,5 μέτρων, το AMG Carbon Edition εμφανίζει υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακονήματα και άλλα συνθετικά υλικά καθώς ο στόχος των σχεδιαστών του ήταν η σημαντική μείωση του βάρους.

Σύμφωνα με τις συστάσεις αυτό έχει περιοριστεί κατά 250 κιλά σε σχέση με το GT R Performance του 2017 όπως ονομαζόταν το αντίστοιχων προδιαγραφών σκάφος που οι Cigarette Racing και Mercedes-AMG είχαν παρουσιάσει πέρυσι στο πλαίσιο της συνεργασίας τους η οποία μετρά ήδη 12 χρόνια.

Παράλληλα το AMG Carbon Edition έχει και πιο χαμηλό κέντρο βάρους ενώ είναι και πιο άκαμπτο χάρη στις ιδιότητες των ανθρακονημάτων που εκτός από δομικά στοιχεία του σκαριού του επενδύουν και πολλές από τις επιφάνειες στο deck του επιβλητικού σκάφους το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20 επιβαίνοντες.

Η ισχύς προέρχεται από τέσσερις κινητήρες 400R της Mercury Racing οι οποίοι του εξασφαλίζουν συνδυαστική ισχύ 1.600 ίππων που με τη σειρά της διαμορφώνει την μέγιστη ταχύτητα σε 142 χλμ./ώρα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024