Ολυμπιακός σε FIBA: «Συμβαίνουν τραγελαφικά. Δείτε το ντέρμπι»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως έστειλε επιστολή στη FIBA για όσα συμβαίνουν με τους διαιτητές και ζήτησε από τον γενικό γραμματέα Ανδρέα Ζαγκλή να παρακολουθήσει το σημερινό ντέρμπι Αιωνίων
Επιστολή στη FIBA για τα τραγελαφικά που συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια με την ΚΕΔ στο ελληνικό μπάσκετ απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητώντας μάλιστα από τον γενικό γραμματέα Ανδρέα Ζαγκλή να παρακολουθήσει το σημερινό ντέρμπι Αιωνίων (20:00, ΟΑΚΑ, ημιτελικός Κυπέλλου) για να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA κ. Ανδρέα Ζαγκλή και τον ενημέρωσε για τα όσα παράδοξα και τραγελαφικά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια με την ΚΕΔ στο ελληνικό μπάσκετ όπως τον ορισμό των τριών διαιτητών του σημερινού ημιτελικού.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι μαζί με τους συνεργάτες του».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.