Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague γυναικών: Για τη δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός

Euroleague γυναικών: Για τη δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα στο ΣΕΦ την Καρόλο (13/2, 17:00) επιζητώντας τη δεύτερη νίκη στη διοργάνωση

Ο κύκλος των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στη Euroleague γυναικών κλείνει σήμερα στο ΣΕΦ (13/2, 17:00) με αντίπαλο τη γαλλική Καρόλο.

Μετά την προβληματική εμφάνιση στη Ρίγα, οι Ερυθρόλευκες θέλουν να παίξουν καλό μπάσκετ και να πετύχουν για λόγους γοήτρου τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση.
Εξάλλου, με επίδοση 1-11 σε 12 αγωνιστικές η ομάδα του Πειραιά έχει μείνει εκτός ακόμη και από τη συνέχεια του EuroCup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε για το παιχνίδι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις μας στη Euroleague μπροστά στο κοινό μας. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη δεύτερή μας νίκη στη διοργάνωση. Η Καρόλο είναι μία ομάδα που μας νίκησε στις λεπτομέρειες στη Γαλλία και από την μεριά μας θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας για το καλύτερο δυνατό. Δεν θα έχουμε μαζί μας την Άννα (σ.σ. Σπυριδοπούλου), όμως έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου και πιστεύω στις δυνατότητές μας και μαζί με τον κόσμο μας θεωρώ ότι θα είμαστε όπως πρέπει».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε για το παιχνίδι με την Καρόλο: «Είναι από τις ομάδες που μας νίκησαν στις λεπτομέρειες και σίγουρα αυτό μας έχει πεισμώσει παραπάνω. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες γι’ αυτό το ματς και έχουμε αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε τόσο πολύ».

Από την χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού απουσίασε η Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία ταλαιπωρείται από κάκωση οσφυϊκής μοίρας και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα από τη Γαλλία. Εκτός αποστολής είναι και οι Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Καρόλο Μπάσκετ τις εξής παίκτριες: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024