Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόρισμα - ντροπή των ελεγκτών υγείας για τη ΓΑΔΑ: Σκουπίδια, αποφάγια και κατσαρίδες

Πόρισμα – ντροπή των ελεγκτών υγείας για τη ΓΑΔΑ: Σκουπίδια, αποφάγια και κατσαρίδες

Κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι τα ευρήματα των ελεγκτών υγείας, όσον αφορά την κατάσταση στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς κατά την αυτοψία τους διαπίστωσαν τραγικές συνθήκες, που αποτελούν απειλή για την υγεία τόσο των αστυνομικών, όσο και των κρατουμένων

Κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι τα ευρήματα των ελεγκτών υγείας, όσον αφορά την κατάσταση στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς κατά την αυτοψία τους διαπίστωσαν τραγικές συνθήκες, που αποτελούν απειλή για την υγεία τόσο των αστυνομικών, όσο και των κρατουμένων.

Συγκεκριμένα, στο πόρισμα οι ελεγκτές περιγράφουν πεταμένα σκουπίδια παντού, ενώ συγκεκριμένα κάνουν λόγο για σωρούς από μαύρες σακούλες, τα χαρτιά και τα πλαστικά στο γκαράζ.

Στις τουαλέτες του ισογείου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει εξαερισμός, ενώ επισημαίνουν την ανάγκη επιμελέστερης καθαριότητας.

«Βουνό» ήταν όμως τα σκουπίδια στην είσοδο των κρατητηρίων, όπου υπήρχαν πεταμένα πλαστικά, κούτες και τρόφιμα των κρατούμενων από την προηγούμενη ημέρα, αλλά και στους διαδρόμους των κρατητηρίων, που οι κάδοι ήταν γεμάτοι και τα σκουπίδια ήταν στο πάτωμα.

«Όλα αυτά ευνοούν την ανάπτυξη εντόμων υγειονομικής σημασίας (κατσαρίδες), δημιουργώντας ανθυγιεινές και αντιαισθητικές καταστάσεις σε βάρος αστυνομικών και κρατουμένων», αναφέρει χαρακτηριστικά το πόρισμα, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ενώ επισημαίνεται ότι πρέπει άμεσα να καθαριστούν επιμελώς τουαλέτες, κλιμακοστάσια, γκαράζ, κρατητήρια και να ληφθούν τα μέτρα για να διατηρούνται καθαροί όλοι οι χώροι.

«Μετά από ενέργειές μας οι ελεγκτές έκαναν την αυτοψία. Δεν σταματάμε στη ΓΑΔΑ, έχουμε ζητήσει ήδη την αυτοψία σε όλες τις Υπηρεσίες των Αθηνών στις οποίες έχουμε διαπιστώσει ή μας έχει καταγγελθεί ανάλογη κατάσταση (Αστυνομικά Τμήματα, Αλλοδαπών κ.λ.π.). Με οδηγό το πόρισμα αυτό θα κινηθούμε και νομικά ώστε να προστατεύσουμε την υγεία και την αξιοπρέπειά μας», επισημαίνεται σε ανάρτηση στο Facebook από την ΕΑΣΥΑ.

Πόρισμα – κόλαφος για την καθαριότητα Ιδού το πόρισμα των ελεγκτών υγείας για τις συνθήκες που επικρατούν στο κτίριο…

Δημοσιεύτηκε από Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών – ΕΑΣΥΑ στιςΤρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024