Οι εμβληματικοί boxer κινητήρες της ιαπωνικής φίρμας περνούν σε μια νέα υβριδική εποχή η οποία για την Ευρώπη θα ξεκινήσει από την προσεχή ελβετική έκθεση όπου η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα με υβριδική τεχνολογία.
Η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να ανοίξει ένα νέο υβριδικό κεφάλαιο στην Ευρώπη για τους boxer κινητήρες της, δίνοντας τα πρώτα δείγματα της νέας τεχνολογίας που θα προσφέρει –και- στη γηραιά ήπειρο από την προσεχή ελβετική έκθεση.
Αν και επί του παρόντος η Subaru δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τους νέους «e-boxer» -όπως τους ονομάζει- κινητήρες, όπως διευκρινίζει θα εφοδιάζουν δύο νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση της Γενεύης χωρίς να διευκρινίζει κατά πόσο θα πρόκειται για plug-in υβριδικές ή υβριδικές εκδόσεις.
Αυτό που επίσης δεν διευκρινίζει είναι η ταυτότητα των δύο μοντέλων που θα αναλάβουν να συστήσουν την υβριδική τεχνολογία της Subaru στην Ευρώπη, αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα θα αποτελεί μια ακόμα πρωτότυπη εκδοχή για το νέο WRX SΤi, μιας και το αγωνιστικής έμπνευσης τετράθυρο μοντέλο βρίσκεται σε διαδικασία διαδοχής η οποία, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών, της δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει και υβριδικές εκδόσεις.
Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι η Subaru διαθέτει ήδη υβριδικές εκδόσεις μοντέλων της σε ΗΠΑ και Ιαπωνία κάνοντας την αρχή το 2013 με τo υβριδικό XV Ηybrid το οποίο εφοδιαζόταν με κινητήρα boxer 2,5 λίτρων ισχύος 150 ίππων σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ 15 ίππων και συνεχίζοντας με το plug-in υβριδικό και ΧV Crosstrek Hybrid το οποίο διατίθεται στην αμερικανική αγορά και εξοπλίζεται με κινητήρα boxer 2,0 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 150 ίππων.
Παράλληλα με τις υβριδικές πρεμιέρες, η Subaru επιφυλάσσει για την ελβετική έκθεση η οποία ανοίγει αυλαία στις 5 Μαρτίου, την ανανεωμένη εκδοχή του πρακτικού Levorg το οποίο επιστρέφει με αναβαθμισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις με γνώμονα την αποδοτικότητα στο δίλιτρο boxer κινητήρα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας