Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Subaru Levorg 2020: Generation next

Subaru Levorg 2020: Generation next

Η νέα γενιά του ιαπωνικού μοντέλου θα έχει ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική την οποία θα συνδυάσει με πιο αποδοτικούς κινητήρες, περιβάλλοντας τα με μια νέα σχεδίαση με επιρροές από το Viziv Tourer Concept.

Φωτογραφίες: Automedia

O φωτογραφικός φακός συνέλαβε σε δοκιμές εξέλιξης τη νέα γενιά του ιαπωνικού sportswagon το οποίο αν και εκ πρώτης όψεως δείχνει να μην επιφυλάσσει αλλαγές, είναι δεδομένο ότι αυτές θα είναι δραστικές τόσο σε ό,τι αφορά την αισθητική όσο και την αθέατη πλευρά του.

Σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, δεδομένου ότι πρόκειται για πρώιμο δοκιμαστικό πρωτότυπο, δεν υπάρχουν προς το παρόν τεκμήρια των αλλαγών, αν και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν, με οδηγό το εντυπωσιακό Viziv Tourer Concept το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2018.

Παράλληλα με την νέα αισθητική, το Levorg αναμένεται να αυξήσει τις διαστάσεις του προς όφελος της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας, στοιχεία που θα ενισχυθούν και από την μετάβασή του στην νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru όπου ήδη βασίζονται τα νέα Impreza και ΧV.

Η νέα πλατφόρμα αναμένεται να συνδυαστεί και με αναβαθμισμένους κινητήρες, οι οποίοι θα εγγυώνται μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε σχέση με το παρελθόν χωρίς να αποκλείεται και η επιπλέον ισχύς ενώ «σταθερή αξία» θα παραμείνει το σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα εξακολουθήσει να εξοπλίζει ως standard τις εκδόσεις του Levorg.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξης, η νέα γενιά του ιαπωνικού sportswagon αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2020.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024