Φωτογραφίες: Automedia

O φωτογραφικός φακός συνέλαβε σε δοκιμές εξέλιξης τη νέα γενιά του ιαπωνικού sportswagon το οποίο αν και εκ πρώτης όψεως δείχνει να μην επιφυλάσσει αλλαγές, είναι δεδομένο ότι αυτές θα είναι δραστικές τόσο σε ό,τι αφορά την αισθητική όσο και την αθέατη πλευρά του.

Σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, δεδομένου ότι πρόκειται για πρώιμο δοκιμαστικό πρωτότυπο, δεν υπάρχουν προς το παρόν τεκμήρια των αλλαγών, αν και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν, με οδηγό το εντυπωσιακό Viziv Tourer Concept το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2018.

Παράλληλα με την νέα αισθητική, το Levorg αναμένεται να αυξήσει τις διαστάσεις του προς όφελος της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας, στοιχεία που θα ενισχυθούν και από την μετάβασή του στην νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru όπου ήδη βασίζονται τα νέα Impreza και ΧV.

Η νέα πλατφόρμα αναμένεται να συνδυαστεί και με αναβαθμισμένους κινητήρες, οι οποίοι θα εγγυώνται μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε σχέση με το παρελθόν χωρίς να αποκλείεται και η επιπλέον ισχύς ενώ «σταθερή αξία» θα παραμείνει το σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα εξακολουθήσει να εξοπλίζει ως standard τις εκδόσεις του Levorg.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξης, η νέα γενιά του ιαπωνικού sportswagon αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2020.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο