Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΙΝΙ JCW GP: Προλογίζοντας το ισχυρότερο ΜΙΝΙ παραγωγής

ΜΙΝΙ JCW GP: Προλογίζοντας το ισχυρότερο ΜΙΝΙ παραγωγής

Η βρετανική φίρμα δίνει τις πρώτες συστάσεις για αυτό που θα αποτελέσει το ισχυρότερο ΜΙΝΙ παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ, και σύμφωνα με τις οποίες θα προσφέρει ισχύ που θα ξεπερνά τους 300 ίππους και θα φέρει επιρροές από το σκληροπυρηνικό GP Concept.

H MINI έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες τμηματικές εικόνες του John Cooper Works GP μαζί με την υπόσχεση για ισχύ που θα ξεπερνά τους 300 ίππους και μια αναλόγως επιθετική σχεδίαση, όπως άλλωστε αφήνουν να εννοηθεί και τα πρώτα teasers που προδίδουν την αισθητική του συνάφεια με το πρωτότυπο GP Concept που είχε παρουσιαστεί πριν δύο χρόνια στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, οι προδιαγραφές του και κυρίως η ισχύς του η οποία θα προέλθει από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του τετρακύλινδρου turbo κινητήρα των 2,0 λίτρων, θα το καταστήσουν το ισχυρότερο MINI ευρείας παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ, αν και όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει η βρετανική φίρμα, αυτή θα περιοριστεί στις 3.000 μονάδες.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξης του πανίσχυρου MINI John Cooper Works GP, η εξέλιξη και οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει με την προοπτική να παρουσιαστεί επισήμως εντός του 2019.

Μαζί με τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η MINI υπενθυμίζει επίσης ότι η προηγούμενη γενιά του JCW GP η οποία παρουσιάστηκε το 2012, κατέγραψε χρόνο 8 λεπτών και 23 δευτερολέπτων στο Nurbugring, ρεκόρ το οποίο προσδοκά να καταρρίψει η νέα ενσάρκωσή του.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024