Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκαλύπτει πώς περνάει μια τυπική μέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκαλύπτει πώς περνάει μια τυπική μέρα του

Όσοι νομίζουν ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνει την δόξα του και χαλαρώνει σε κάποιο τροπικό νησί κάνουν μεγάλο λάθος. 

Όσοι νομίζουν ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνει την δόξα του και χαλαρώνει σε κάποιο τροπικό νησί κάνουν μεγάλο λάθος.

Όπως αποκάλυψε ο διεθνής αθλητής στο Πρώτο Θέμα η ζωή του είναι περιορισμένη στο τένις. Ζει σε ένα καμπ με μοναδική παρέα τον μικρό του αδερφό που προπονείται και αυτός και μένει στον διπλανό ξενώνα και έναν ακόμα φίλο.

Το πρωί ξυπνάει νωρίς, τρώει ένα λιτό πρωινό και πηγαίνει στο γήπεδο. Ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες του πατέρα του και προπονητή του Απόστολου. Στη συνέχεια χαλαρώνει με τον φυσικοθεραπευτή, τρώει ένα λιτό μεσημεριανό και ξεκουράζεται για δύο ώρες. Μετά πηγαίνει στο γυμναστήριο για ασκήσεις ενδυνάμωσης και στο γήπεδο και θεωρία και τακτική. Τελειώνει από όλα αυτά στις 8 το βράδυ, επιστρέφει στο δωμάτιό του, ασχολείται με το ίντερνετ και κοιμάται κατά τις 10 το βράδυ. Και αυτό το κάνει επτά ημέρες την εβδομάδα.

Ο Στέφανος ζει σαν στρατιώτης. Δεν βγαίνει συχνά, δεν του αρέσουν οι άσκοπες βόλτες και τα ξενύχτια. Έχει αποφασίσει τον επόμενο στόχο του και κάνει τα πάντα για να τον πετύχει.

Δεν έχει πάει ποτέ στα μπουζούκια και δεν ξέρει τον Ρουβά και τη Βίσση, παρόλο που εκείνοι του έδωσαν συγχαρητήρια για την επιτυχία του. «Είναι καλοί αυτοί; Δεν τους ξέρω» ρωτάει χαρακτηριστικά αλλά αναφέρει ότι γνωρίζει τον Αντώνη Ρέμο.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024