Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: «Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης - κουρελού δεν έχει πλέον όρια»

ΝΔ: «Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης – κουρελού δεν έχει πλέον όρια»

Απάντηση σε υψηλούς τόνους δίνει η Νέα Δημοκρατία στην προσπάθεια του Μαξίμου και του Γ. Κατρούγκαλου να διαψεύσουν όσα ειπώθηκαν παρουσία 20 δημοσιογράφων αλλά και των Ευ. Βενιζέλου και Θ. Παπαθεοδώρου σχετικά με το ενδεχόμενο να μην ψηφίσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση του κόμματός τους για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος

Απάντηση σε υψηλούς τόνους δίνει η Νέα Δημοκρατία στην προσπάθεια του Μαξίμου και του Γ. Κατρούγκαλου να διαψεύσουν όσα ειπώθηκαν παρουσία 20 δημοσιογράφων αλλά και των Ευ. Βενιζέλου και Θ. Παπαθεοδώρου σχετικά με το ενδεχόμενο να μην ψηφίσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση του κόμματός τους για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος.

«Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης – κουρελού δεν έχει πλέον όρια» αναφέρεται σε ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται ότι «υπό το βάρος της αντίδρασης της ΝΔ, το Μαξίμου διέψευσε όσα είπε δημοσίως στη βουλή ο κ. Κατρούγκαλος παρουσία 20 δημοσιογράφων και των κ. Ευ. Βενιζέλου και Θοδ. Παπαθεοδώρου».

«Τους παραδίδουμε πλέον στη χλεύη των πολιτών. Είναι η μόνη που τους αξίζει» αναφέρεται χαρακτηριστικά με την Πειραιώς να καθιστά πως η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει λίγο νωρίτερα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού έκανε λόγο για «ανυπόστατα σενάρια» που υιοθετεί η Νέα Δημοκρατία περί «δήθεν αποχώρησης βουλευτών της πλειοψηφίας από τη διαδικασία» και κατηγορούσε την αξιωματική αντιπολίτευση για «τακτισμούς και οι διαστρεβλώσεις», αναφέροντας ότι είναι «η τελευταία που μπορεί να παραδίδει μαθήματα σεβασμού των θεσμών».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024