Απάντηση σε υψηλούς τόνους δίνει η Νέα Δημοκρατία στην προσπάθεια του Μαξίμου και του Γ. Κατρούγκαλου να διαψεύσουν όσα ειπώθηκαν παρουσία 20 δημοσιογράφων αλλά και των Ευ. Βενιζέλου και Θ. Παπαθεοδώρου σχετικά με το ενδεχόμενο να μην ψηφίσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση του κόμματός τους για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος.

«Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης – κουρελού δεν έχει πλέον όρια» αναφέρεται σε ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται ότι «υπό το βάρος της αντίδρασης της ΝΔ, το Μαξίμου διέψευσε όσα είπε δημοσίως στη βουλή ο κ. Κατρούγκαλος παρουσία 20 δημοσιογράφων και των κ. Ευ. Βενιζέλου και Θοδ. Παπαθεοδώρου».

«Τους παραδίδουμε πλέον στη χλεύη των πολιτών. Είναι η μόνη που τους αξίζει» αναφέρεται χαρακτηριστικά με την Πειραιώς να καθιστά πως η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει λίγο νωρίτερα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού έκανε λόγο για «ανυπόστατα σενάρια» που υιοθετεί η Νέα Δημοκρατία περί «δήθεν αποχώρησης βουλευτών της πλειοψηφίας από τη διαδικασία» και κατηγορούσε την αξιωματική αντιπολίτευση για «τακτισμούς και οι διαστρεβλώσεις», αναφέροντας ότι είναι «η τελευταία που μπορεί να παραδίδει μαθήματα σεβασμού των θεσμών».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο