Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-0

Εχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Τερ Στέγκεν, η Μπαρτσελόνα απέφυγε τα χειρότερα, κι έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη από τον Λάκκο των Λεόντων, με Μπιλμπάο να της αποσπά ισοπαλία (0-0) έχοντας μάλιστα αξιόλογες ευκαιρίες και για τη νίκη!Στο -6 από την κορυφή πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης που, θυμίζουμε, επικράτησε της Ατλέτικο το Σάββατο (09/02).

Οι Καταλανοί εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και έκαναν την τρίτη τους σερί ισοπαλία. Στα τους ματς, μόλις στο 11ο λεπτό το σουτ του Γιούρι πέρασε μόλις άουτ ενώ στο στο 17’ ο Τερ Στέγκεν φώναξε παρών σε διπλή προσπάθεια του Σουσαέτα. Λίγο αργότερα  ο Μέσι έβγαλε ωραία σέντρα στον Σουάρες που δεν βρήκε στόχο και ο Ραούλ Γκαρσία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25ο λεπτό, όντας σε θέση βολής εντός περιοχής. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη, στο 64ο λεπτό, το σουτ του Σαν Χοσέ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 82’ ο Τερ Στέγκεν ήταν και πάλι σε θέση μάχης όταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς βρέθηκε μπροστά του. Το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος βρήκε την Αθλέτικ να παραμένει αήττητη μέσα σε μία σεζόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για πρώτη φορα από το 1993-94.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Μπαλενθιάγα, Ραούλ Γκαρσία, Γεράι, Γιούρι, Ντε Μάρκος, Μαρτίνεθ, Ντάνι Γκαρσία, Μπενιάτ (56’ Σαν Χοσέ), Σουσαέτα (62’ Μουνιαΐν), Ουίλιαμς (90’ Κόντρο Κενάν)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ (88’ Βερμάελεν), Σέρχι Ρομπερτο, Ράκιτιτς, Μπούσκετς, Βιδάλ, Σεμέδο, Σουάρες, Κουτίνιο (75’ Ντεμπελέ), Μέσι.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024