Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις στην υπόθεση Κοεμτζή: Δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους

Εξελίξεις στην υπόθεση Κοεμτζή: Δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους

Νεαρός που τυχαία βρέθηκε μπροστά σε παρέα ανήλικων αγοριών αποκάλυψε πως αντάλλαζαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες κοριτσιών, ανάμεσα στις οποίες και η φωτογραφία της Λίνας

Μετά το ξέσπασμα της μητέρας της η οποία ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, επειδή δεν προχωρούσε η έρευνα στην υπόθεση θανάτου της κόρης της, ο Εισαγγελέας Γιαννιτσών άσκησε δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Νεαρός που τυχαία βρέθηκε μπροστά σε παρέα ανήλικων αγοριών, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε πως αντάλλαζαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες κοριτσιών, ανάμεσα στις οποίες και η φωτογραφία της Λίνας. Παράλληλα, μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος ενημέρωσε για τα νέα δεδομένα, τονίζοντας πως κάποιοι θέλησαν, κρυμμένοι πίσω από υπολογιστές, να εκβιάσουν την ψυχή και το σώμα της Λίνας, κάτι το οποίο η οικογένεια υποστηρίζει εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά τότε τους έλεγαν πως πρόκειται απλώς για υποθέσεις.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα που δρα με συγκεκριμένο σκοπό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «όλοι αυτοί προμηθεύτηκαν από την ίδια πηγή το υλικό. Δεν δρούσε ο καθένας μεμονωμένα, όπως θέλησαν κάποιοι να πουν ή όπως προσπάθησαν να ψελλίσουν στην αρχή. Ήταν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, με συγκεκριμένο σχέδιο. Και αυτό σιγά σιγά ξεδιπλώνεται».

Τι απαντά η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας

«Χαίρομαι για τη μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή σας και χαίρομαι που άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα. Όντως το παιδί μου εκβιαζόταν. Από ποιους δεν μπορώ να γνωρίζω, όμως, οι φωτογραφίες περνούσαν από χέρι σε χέρι» είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε:

«Υπάρχουν και υπήρχαν και άλλα παιδιά. Θέλω να περαστεί αυτό το μήνυμα, ώστε να μην θρηνήσει άλλη μάνα. Να μην το βιώσει άλλη οικογένεια. Δεν μπορεί να ήταν μόνο ένας, είμαι βέβαιη ότι ήταν πολλοί. Δεν μπορεί να πιέστηκε από ένα μόνο άτομο και να έγινε αυτό που έγινε».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024