Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αραχωβίτης: Με διάλογο θα υπάρξουν αποτελέσματα

Αραχωβίτης: Με διάλογο θα υπάρξουν αποτελέσματα

Ο κ. Αραχωβίτης σημείωσε ότι ο διάλογος φέρνει αποτελέσματα αλλά «χρειάζεται να υπάρχει κατανόηση από όλες τις πλευρές»

Πρόσκληση για συνάντηση και διάλογο απηύθυνε προς τους αγρότες των μπλόκων, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών από την Κρήτη.

Ο κ. Αραχωβίτης σημείωσε ότι ο διάλογος φέρνει αποτελέσματα αλλά «χρειάζεται να υπάρχει κατανόηση από όλες τις πλευρές» και υπογράμμισε πως «μπορεί να μην ικανοποιηθούν όλα τα ζητήματα», όμως, θα υπάρξουν αποτελέσματα, όπως είπε. Πρόσθεσε ότι μέσα από σύσκεψη και διάλογο θα μπορούσε να τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να επιλυθεί μια σειρά ζητημάτων τα οποία απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Σημείωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει διευρυμένο κυβερνητικό σχήμα για συζήτηση με τους αγρότες, επισημαίνοντας ότι περιμένει από αυτούς να ορίσουν το ραντεβού. «Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους διαλόγους και, βεβαίως, αυτό θα το δούμε και θα το εκτιμήσουμε με βάση την επικοινωνία που θα έχουμε και με τους αγρότες των μπλόκων» δήλωσε σχετικά.

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους συνεταιρισμών από την Κρήτη, συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκαλεί το έντομο Tuta Absoluta, στη θερμοκηπιακή ντομάτα, το ζήτημα της μείωσης του κόστους παραγωγής καθώς και θέματα που αφορούν όλο τον αγροτικό κόσμο της χώρας, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό κ.ά.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024