Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μόσχα αναμένει ότι η Βραζιλία δεν θα αναμειχθεί στην κρίση της Βενεζουέλας

Η Μόσχα αναμένει ότι η Βραζιλία δεν θα αναμειχθεί στην κρίση της Βενεζουέλας

Η Ρωσία αναμένει ότι η Βραζιλία δεν θα αναμειχθεί στην κρίση της Βενεζουέλας, σύμφωνα με τον ρώσο πρεσβευτή στην Βραζιλία

Η Ρωσία αναμένει ότι η Βραζιλία δεν θα αναμειχθεί στην κρίση της Βενεζουέλας, σύμφωνα με τον ρώσο πρεσβευτή στην Βραζιλία, Σεργκέι Ακόποφ.

Οι δηλώσεις του ρώσου διπλωμάτη έγιναν στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik για την ημέρα της ρωσικής διπλωματίας, που εορτάζεται αύριο, 10 Φεβρουαρίου.

«Ελπίζουμε ότι οι παραδοσιακές και θεμελιώδεις αρχές που καθοδήγησαν την διπλωματία της Βραζιλίας για δεκαετίες και κυρίως η μη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα άλλων χωρών, η μη χρήση μονομερών και παράνομων οικονομικών μέτρων κι άλλων κυρώσεων κατά κυρίαρχων κρατών από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν την βάση της γραμμής που θα ακολουθήσει η Βραζιλία στην κρίση της Βενεζουέλας. Οι πρόσφατες δηλώσεις ηγετών της Βραζιλίας, ενθαρρύνουν την αισιοδοξία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ρώσος διπλωμάτης.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024