Την ευθύνη για την τοποθέτηση του μηχανισμού, η οποία έγινε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, ανέλαβε χθες Παρασκευή, με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα «Αναρχικές/οι».
«Επιλέξαμε να επιτεθούμε σε μια δομή του κατασταλτικού θεσμού, σε μια επιχείρηση παραγωγής “θεϊκού” πλούτου (με τις ευλογίες πάντα του καπιταλιστικού συστήματος)», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα μέλη της ομάδας στην ανάρτησή τους.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).