Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμείς επιλέγουμε ό,τι πιο λούμπεν

Εμείς επιλέγουμε ό,τι πιο λούμπεν

Μια δράκα πολιτικών ψώνιων, που επιβιώνουν στο ελληνικό Δελφινάριο χάριν ακριβώς των πρακτορίστικων, αλλά άκρως αστείων θεωριών και σεναρίων, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο

Η υπόθεση του «εκβιασμού» που κατήγγειλε ο Νίκος Νικολόπουλος τον Πάνο Καμμένο και τα SMS που βγήκαν στο φως με τις συνομιλίες των δύο πολιτικών ανδρών δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Πρόκειται για ένα σκηνικό που το έχουμε δει κι άλλες φορές από αυτό το χώρο, τον πολιτικό χώρο της λεγόμενης «λαϊκίστικης» δεξιάς, κι όχι της λαϊκής. Δηλαδή, πολιτικοί που εκπροσωπούν ό,τι πιο λούμπεν έχει βγάλει αυτός ο τόπος.

Αυτοί που στοχεύουν στη ψήφο ψεκασμένων πολιτών, που ενημερώνονται από τα fake news των social media, που προσκυνούν τα θαύματα του Αγίου Παϊσίου και που κρέμονται από τα χείλη του Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος πουλάει μαντζούνια και βιβλία μαζί με τις θεωρίες για το «ξανθό» γένος, τον γίγαντα Πούτιν, τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ.

Και μην ξεχνάμε ότι βασιλιάς των συνωμοσιών, της ψεύτικης καταγγελίας, και των διαδικτυακών αεροψεκασμών είναι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος. Ποιος ξεχνά εκείνη την υπόθεση δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, εκείνο το θέατρο σκιών με κρυφούς και φανερούς Καραγκιόζηδες που στήθηκε για να μπορέσουν οι ΑΝΕΛ να εκλεγούν;

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα. Μια δράκα πολιτικών ψώνιων, που επιβιώνουν στο ελληνικό Δελφινάριο χάριν ακριβώς των πρακτορίστικων, αλλά άκρως αστείων θεωριών και σεναρίων, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Ενώ συζητάμε για την ένταξη της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ, ενώ υπάρχουν ακόμη ανοικτά μέτωπα και γκρίζες ζώνες στη συμφωνία των Πρεσπών κι έχει πολύ δρόμο η πιστή εφαρμογή της, αυτοί κάνουν ό,τι ακριβώς ξέρουν.

Εκβιάζουν, ρίχνουν λάσπη, ψιθυρίζουν σκάνδαλα και σκανδαλάκια, κάνουν μηνύσεις, στέλνουν μηνύματα, παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Και σ’ αυτούς τους πολιτικούς στηρίζεται ο τόπος για να πάει μπροστά. Αυτοί οι εκπρόσωποι στη Βουλή αποφασίζουν για εμάς, για τα παιδιά μας, για το μέλλον της χώρας.

Όμως, δεν φταίνε αυτοί. Κι αν δείχνουν αστείοι δεν είναι καθόλου έτσι. Πανέξυπνοι είναι αφού καταφέρνουν να επιβιώσουν και να κάνουν πολιτικές καριέρες ετών. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους όταν αυτοί είναι κυρίαρχοι στη χώρα και τα λαμπρά μυαλά φεύγουν για άλλους τόπους γιατί δεν αντέχουν την καφρίλα, την ουτιδανότητα, το γεγονός ότι οι τελευταίοι έσονται πάντα πρώτοι.

Ο σοφός ελληνικός λαός με τις επιλογές του στέλνει τους εκπροσώπους του στη Βουλή και θα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι αν ισχύει ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024