Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τιμάει τη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7 όπου σαν σήμερα πριν από 38 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στο Καραϊσκάκη σε ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα με ένα συγκινητικό βίντεο για την μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού.
Αναλυτικά το μήνυμα του Ερασιτέχνη:
«Πέρασαν 38 χρόνια από την ημέρα που σημάδεψε τον σύλλογό μας. Από την ημέρα που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς… 38 χρόνια από τη μεγαλύτερη τραγωδία στον ελληνικό αθλητισμό. Η ημέρα που σταμάτησε ο χρόνος στα σκαλοπάτια της Θύρας 7.
Το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης «Γαλανόλευκα Αστέρια Festival by EKO» συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τον ουσιαστικό του ρόλο στην ανάπτυξη του παιδικού μπάσκετ σε κάθε γωνιά της χώρας. Το in.gr ήταν στο Ολυμπιακό Χωριό.
Όπως υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ματίας Αλμέιδα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μοντερέι καθώς φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο.