Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Ο πρώτος ημιτελικός του Copa del Rey δεν είχε νικητή, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να μένουν ισόπαλες 1-1 έτσι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης θα κριθεί στη ρεβάνς του Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ο πρώτος ημιτελικός του Copa del Rey ανάμεσα στα δύο μεγαθήρια του ισπανικού ποδοσφαίρου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είχε Λιονέλ Μέσι, για 60 λεπτά. Δεν είχε Κριστιάνο Ρονάλντο (όπως είναι γνωστό). Δεν είχε και νικητή. Έτσι Καταλανοί και Μαδριλένοι, μετά το 1-1 του Καμπ Νου θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 27 Φλεβάρη για να λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς του Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Το τελικό 1-1 δίνει ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα στους Μαδριλένους, αλλά στην ουσία το ματς είναι ως μη γενόμενο και έτσι η υπόθεση πρόκριση παίρνει παράταση μέχρι τα τέλη Φλεβάρη.

Η Βασίλισσα άνοιξε το σκορ περίπου πέντε λεπτά μετά την σέντρα. Ο Βινίσιους έδωσε στον Μπενζεμά κι αυτός έκανε το γύρισμα από δεξιά στον Λούκας Βάθκεθ κι εκείνος πρόλαβε τον Λενγκλέ και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0! Η απάντηση των γηπεδούχων άργησε (στο 32′ ο Ράκιτιτς σημάδεψε δοκάρι), αλλά ήρθε. Κι αφού ο Μέσι ήταν απενεργοποιημένος στον πάγκο, ο δραστήριος Μάλκομ έδωσε τη λύση για την ομάδα του Βαλβέρδε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το ματς.

Σε μια πολύ περίεργη φάση, ο Νάβας αρχικά πρόλαβε τον Άλμπα, ο Σουάρες με φαλτσαριστό σουτ σημάδεψε δοκάρι και ο Μάλκομ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1. Οι προπονητές έκαναν κάποιες κινήσεις… ΜΑΤ, όμως τόσο ο Μέσι, όσο και ο Μπέιλ που επιστρατεύτηκαν δεν ντύθηκαν ήρωες για την ομάδα τους.

Το 1-1 παρέμεινε ως το τελικό σφύριγμα του Λαόθ και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στις 27 Φλεβάρη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέδο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (64′ Βιδάλ), Αρτούρ, Κουτίνιο (64′ Μέσι), Μάλκομ (76′ Αλενιά), Λουίς Σουάρες

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Γιορέντε (64′ Κασεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους (64′ Μπέιλ), Μπενζεμά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024