Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AEK : Ποινή σε Μάνταλο, δεν παίζει σήμερα με Ατρόμητο

AEK : Ποινή σε Μάνταλο, δεν παίζει σήμερα με Ατρόμητο

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για τον απρεπή πανηγυρισμό του απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα εκτίσει την ποινή σήμερα στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο (19:30, CosmoteSport 1)

Τιμωρία μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Πέτρο Μάνταλο από τον αθλητικό δικαστή για τον πανηγυρισμό του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, μετά το γκολ του Πόνσε.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έκρινε πως ο τρόπος που αντέδρασε ο αρχηγός της Ένωσης (όταν ισοφάρισε 1-1 η ομάδα του) ήταν απρεπής και ως εκ τούτου επέβαλε την ποινή.

Μάλιστα, ο Μάνταλος θα εκτίσει άμεσα την ποινή του, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30, Cosmote Sport 1, η πρώτη κόντρα των δύο ομάδων στα προημιτελικά).

Ο αρχηγός είχε συμπεριληφθεί χθες στην αποστολή, αλλά μετά τη σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή αναπροσαρμόζονται τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Θυμίζουμε ότι η ίδια ποινή έχει επιβληθεί στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου και στους Κώστα Φορτούνη (Ολυμπιακός) και Αλέξανδρο Πασχαλάκη (ΠΑΟΚ) για παρόμοιες περιπτώσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024