Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A4 Allroad 2021: Στην περιπετειώδη πλευρά της ανανέωσης

Audi A4 Allroad 2021: Στην περιπετειώδη πλευρά της ανανέωσης

Η πιο περιπετειώδης εκδοχή του Α4, προετοιμάζεται να υποδεχτεί τις σημαντικές και εκτεταμένες βελτιώσεις που επιφυλάσσει η Audi για την ανανέωση του μοντέλου.

Φωτογραφίες: Αutomedia

H Αudi έχει ξεκινήσει από καιρό τις διαδικασίες ανανέωσης για το A4 όπως έχει αφήσει να εννοηθεί το πλήθος δοκιμαστικών πρωτότυπων του μοντέλου που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα πεδία δοκιμών.

Από τον κανόνα της σημαντικής, όπως προδιαγράφεται, ανανέωσης εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η πιο περιπετειώδης παραλλαγή αμαξώματος του γερμανικού μοντέλου η οποία και δίνει το στίγμα της από το σκανδιναβικό βορρά όπου δοκιμάζει τις αντοχές του στο ψύχος.

Ο λόγος για την έκδοση Allroad η οποία προδίδεται από ορισμένες λεπτομέρειες όπως τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, και οι διαφοροποιήσεις -έναντι των δοκιμαστικών πρωτοτύπων του Avant- στη σχεδίαση των προφυλακτήρων και της όψης του.

Όπως και να έχει με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τα στοιχεία που θα αναλάβουν να το διαχωρίσουν από το ανανεωμένο A4 Avant και στα οποία δεδομένα θα συγκαταλέγεται η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, όπως είναι ήδη γνωστό, η ανανέωση του Α4 θα επιφέρει πολύ περισσότερες αλλαγές από ό,τι συνηθίζεται στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ριζικές θα είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του ανανεωμένου Α4 το οποίο θα μιμηθεί το σχεδιαστικό και τεχνολογικό παράδειγμα του Α6, παρουσιάζοντας μια πιο ακατάτμητη εικόνα σε σχεδιαστικό επίπεδο αλλά και προσφέροντας έχοντας μια σαφώς ενισχυμένη και αναβαθμισμένη τεχνολογική υπόσταση στην οποία θα συμπεριληφθούν νέες ικανότητες ημιαυτόνομης οδήγησης.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι βελτιώσεις και σε όλο το εύρος της γκάμας κινητήρων οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν περισσότερη ισχύ αλλά και αναβαθμισμένες περγαμηνές σε επίπεδο αποδοτικότητας.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024