Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο : Η ΑΕΚ καλωσόρισε τον πρωταθλητή Χιμένεθ

Επίσημο : Η ΑΕΚ καλωσόρισε τον πρωταθλητή Χιμένεθ

Το ποστάρισμα της ΑΕΚ στο Facebook και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επαναπρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ

Ο κύκλος της τρίτης θητείας του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ άνοιξε και επίσημα. Η Ένωση επισημοποίησε την επαναπρόσληψη του ισπανού τεχνικού αρχικά μέσω του λογαριασμού της στο Facebook με το μήνυμα «Bienvenido campeón» (καλωσόρισες πρωταθλητή).

Λίγο μετά ακολούθησε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας έως το τέλος της σεζόν 2019-20.

Ο γεννημένος στο Αραάλ της Ανδαλουσίας στις 26 Ιανουαρίου του 1964 τεχνικός με την σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης (διεθνής με την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990) θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην Ιστορία της Ένωσης, στην οποία θα εργαστεί για τρίτη φορά, καθώς οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του Κυπέλλου την περίοδο 2010-11 και στην επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια την σεζόν 2017-18, παράλληλα με την πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Europa League με ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί δέκα αγώνων.

Μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τεχνικό επιτελείο της πρωταθλήτριας Ελλάδας επιστρέφουν οι συμπατριώτες του Φελίπε Μπενίτεθ Ουφάνο, ως βοηθός, και Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν, ως γυμναστής.

Μανόλο, η οικογένεια της ΑΕΚ σου εύχεται καλή επιτυχία στην τρίτη σου θητεία στον σύλλογο, με την ελπίδα να συνδυαστεί -όπως οι δύο προηγούμενες- με την κατάκτηση τίτλων.

Bienvenido Campeon!»

Ο Χιμένεθ (που διαδέχεται τον Μαρίνο Ουζουνίδη) ετοιμάζεται να πιάσει άμεσα δουλειά προπονώντας την ομάδα στα Σπάτα σήμερα το απόγευμα (6/2).

Αύριο μάλιστα θα καθοδηγήσει τους Κιτρινόμαυρους στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (7/2, 19:30).

Ο πρωταθλητής επέστρεψε! Μανόλο, καλώς όρισες σπίτι σου! Welcome back, Manolo! Bienvenido campeón!#VAMOSBIEN! #aekfc #aekfamily

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στιςΤετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024