Ο Ολυμπιακός ενέταξε στο δυναμικό του τον Μπριάντε Ουέμπερ και ένας από τους πιο διάσημους γκαρντ της τελευταίας 15ετίας στο ΝΒΑ συνεχάρη τον Αμερικανό για τον νέο σταθμό της καριέρας του.
Ο λόγος για τον Ντουέιν Ουέιντ ο οποίος έχει συνυπάρξει στους Μαϊάμι, με τον 26χρονο νυν παίκτη των ερυθρολεύκων, με τον τελευταίο να έχει παίξει και στη θυγατρική των Χιτ τους Sioux Falls Skyforce.
Συγκεκριμένα ο Ουέιντ αναπαρήγαγε tweet δημοσιογράφου των Χιτ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τα δικά του συγχαρητήρια στον Ουέμπερ.
Να λοιπόν που η μεταγραφή του Ολυμπιακού συζητήθηκε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μάλιστα από μια προσωπικότητα σαν τον σταρ των Χιτ.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.