Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανταλλαγή πρωταθλητισμού, πήραν Χάρις - Μαριάνοβιτς οι Σίξερς

Ανταλλαγή πρωταθλητισμού, πήραν Χάρις – Μαριάνοβιτς οι Σίξερς

Το πρώτο «μπαμ» στο NBA, στην περίοδο που επιτρέπονται οι ανταλλαγές, προχώρησαν οι Σίξερς που φέρνουν στη Φιλαντέλφια τους Τομπάιας Χάρις και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς

Μπορεί ολόκληρο το ΝΒΑ να έχει στρέψει την προσοχή του στο μεγάλο σίριαλ του Άντονι Ντέιβις και το αν θα φύγει από τους Πέλικανς με προορισμό το Λος Άντζελες ή τη Βοστόνη, αλλά οι Σίξερς ήταν αυτοί που κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να δυναμώσουν αφάνταστα το ρόστερ τους, ανεβαίνοντας την ιεραρχία στη μάχη για την κατάκτηση της Ανατολικής Περιφέρειας (για αρχή).

Ο πάντα σωστά και έγκαιρα ενημερωμένος Άντριαν Βονιαρόφσκι, τουίταρε πως οι Φιλαντέλφια 76ερς φέρνουν στην ομάδα τους Τομπάιας Χάρις, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Μάικ Σκοτ, στέλνοντας στο Λος Άντζελες και τους Κλίπερς πακέτο τους Λάντρι Σάμετ, Γουίλσον Τσάντλερ και Μάικ Μουσκάλα, μαζί με δύο ντραφτ πικ πρώτου γύρου (2020 και 2021 το οποίο ανήκει στους Χιτ) και άλλα δύο ντραφτ πικ δεύτερου γύρου.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα των Σίξερς ήταν ότι άφησαν άθικτο τον πυρήνα των πρωτοκλασάτων παικτών, με τους Χάρις και Μαριάνοβιτς να έρχονται να προστεθούν στους Σίμονς, Μπάτλερ, Εμπίντ και Ρέντικ φτιάχνοντας αναμφίβολα μια ομάδα για πολλά… γούστα. Ο Χάρις διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έχοντας 20.7 πόντους (42.2% στο τρίοντο), 7.9 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ σε πάνω από 35′ συμμετοχής, ενώ ο Μαριάνοβιτς που θα κληθεί να δώσει ανάσες στον Εμπίντ, αγωνίζεται φέτος κατά μέσο όρο περίπου 10′ έχοντας 6.9 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ανά ματς.

Όσο για τους Κλίπερς που μάχονται για να μπουν στα playoffs της Δύσης, χάνουν τον καλύτερο παίκτη τους, αλλά σίγουρα αδειάζουν αρκετό χώρο στο salary cap τους με σκοπό να κινηθούν πιο άνετα το καλοκαίρι προσεγγίζοντας το καλοκαίρ έναν από τους πολλούς καλούς διαθέσιμους free agent.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024