Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Άρης: «Μπήκαν» Τόνσο, Γιουνές και Κωνσταντίδης

Άρης: «Μπήκαν» Τόνσο, Γιουνές και Κωνσταντίδης

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Σάββα Παντελίδη ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Ελληνα τεχνικό να βλέπει τον Αργεντινό επιτελικό μέσο, τον Τυνήσιο επιθετικό και τον Ελληνα δεξιό μπακ να προπονούνται κανονικά την Τρίτη.

Τρία ήταν τα ευχάριστα νέα από την προπόνηση της Τρίτης (5/2) για τον Σάββα Παντελίδη. Μάρτιν Τόνσο, Χαμζά Γιουνές και Δημήτρης Κωνσταντινίδης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (Δευτέρα 11/2, 19:30).

Ετσι οι επιλογές που έχει πλέον ο Παντελίδης ενόψει της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης πολλαπλασιάζονται με τον έμπειρο τεχνικό να έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο». Εξάλλου με τους κίτρινους προπονείται πλέον και ο Γιάννης Φετφατζίδης (φωτογραφία) ο οποίος αποτελεί παίκτη της ομάδας και επίσημα.

Η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει: «Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν Τόνσο, Κωνσταντινίδης, Γιουνές. Το πρόγραμμα περιελάμβανε κανονική προπόνηση μόνο για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΣ.

Για αύριο υπάρχει πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
Cookies