NBA: Μεγάλη νίκη οι Κινγκς, πέρασαν από την Ουάσινγκτον οι Χοκς
Οι Κινγκς πέτυχαν σπουδαία νίκη επί των Σπερς με 127-112 και παρέμειναν σε τροχιά playoff, ενώ οι Χοκς άλωσαν την Ουάσινγκτον επικρατώντας 137-129 των Ουίζαρντς
Οι Κινγκς συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους, επιβλήθηκαν εύκολα με 127-112 των Σπερς και βρίσκονται μία ανάσα από την 8η θέση της Δύσης! Η ομάδα του Σακραμέντο επικράτησε των Σπερς με 127-112 και ανέβηκε στο 28-25 (οι 8οι στην Δύση Κλίπερς έχουν 29-25). Από την άλλη το Σαν Αντόνιο έπεσε στο 32-23.
Για τους νικητές 24 με 12 ριμπάουντ είχε ο Μπάγκλεϊ, 20 με 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ μέτρησε ο Φοξ και 18 είχε ο Χιλντ. Δεν έπαιξε ο Κουφός. Στον αντίποδα ο Όλντριτζ είχε 22 με 9 ριμπάουντ, ενώ 24 μέτρησε ο ΝτεΡόζαν.
Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες έλειπαν, οι Χοκς επιβλήθηκαν με το χορταστικό 137-129 των Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον. Η Ατλάντα επέβαλλε από νωρίς ένα τρελό τέμπο στο παιχνίδι και κατάφερε να τον διατηρήσει μέχρι τέλους όπου και πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
Ο Πρινς με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Χέρτερ να προσθέτει 19 πόντους και τον Σπέλμαν 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Γουίζαρντς, ο Μπιλ είχε 27 πόντους, ο Γκριν 26 πόντους και ο Αρίζα 25 πόντους.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.