Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυνική ομολογία Βούτση : Με αυτή τη Βουλή μπορούμε έως τον Οκτώβριο

Κυνική ομολογία Βούτση : Με αυτή τη Βουλή μπορούμε έως τον Οκτώβριο

«Εργαζόμαστε για την εξάντληση της 4ετίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα σενάριο για εκλογές πριν τον Μάιο», ωστόσο δεν απέκλεισε... αναποδιές.

Αν και δεν μπορεί να αποκλείσει πρόωρες εθνικές εκλογές τον Μάιο, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βουτσης τόνισε ότι «εργαζόμαστε για την εξάντληση της 4ετίας» και σημείωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα σενάριο για εκλογές πριν από τον Μάιο».

Στο περιθώριο εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Νίκος Βούτσης ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση μπορεί να φθάσει έως το τέλος της συνταγματικής της θητείας τον Οκτώβριο του 2019 και με κυνικό τρόπο απάντησε επί της ουσίας ότι η κυβέρνηση ελέγχει τη Βουλή.

«Ως προς το κοινοβούλιο, ναι, μπορούμε να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο, ως προς την οικονομία, τις διεθνείς σχέσεις, ως προς την Ευρώπη και τα αποτελέσματα του Μαΐου είναι προφανές πως είναι παράγοντες του μεγάλου κάδρου -που συνηθίζω να λέω- τους οποίους προφανώς όλοι σκέφτονται και κάνουν τις κινήσεις τους. Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει κανένα σενάριο για να γίνουν εκλογές πριν από τις πρώτες εκλογές που θα γίνουν για τις ευρωεκλογές του Μαΐου» επισήμανε.

Και συνέχισε: «Εργαζόμαστε για εξάντληση της τετραετίας, εμείς ως Βουλή που είμαστε υποχρεωμένοι και η κυβέρνηση κατά τον πρωθυπουργό που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο και κατά το Σύνταγμα. Θα δούμε. Ίσως κάποια στιγμή στο νέο Σύνταγμα, στην αναθεώρησή του να συζητηθούν και πιο αυστηροί κανόνες για τις διάλυση της Βουλής έτσι ώστε η τετραετία να είναι πιο οριοθετημένη και διασφαλισμένη».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024