Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μανώλης Λιδάκης μιλάει για τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Up Stage

Ο Μανώλης Λιδάκης μιλάει για τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Up Stage

Aπό 9 Φεβρουαρίου, για εμφανίσεις κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

Ο Μανώλης Λιδάκης, από τους σημαντικότερους ερμηνευτές που διαθέτουμε, με την εξαιρετικά προσεγμένη καλλιτεχνική πορεία που έχει σημαδευτεί από πάμπολλες επιτυχίες και τραγούδια που είναι κλασικά πια, έρχεται στο  Γυάλινο Up Stage, από 9 Φεβρουαρίου, για εμφανίσεις κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Μια επιστροφή στο χώρο με τον οποίο συνδέθηκε με εξαιρετικά πετυχημένες και αξέχαστες παραστάσεις, για να παρουσιάσει το νέο του πρόγραμμα. Μια αναδρομή σε τραγούδια σταθμούς της καριέρας του αλλά και διάθεση να φωτίσει λιγότερο γνωστά τραγούδια της δισκογραφίας του που κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του.

Ανάμεσα τους και επιλογές από το νέο κύκλο τραγουδιών σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους του Κώστα Φασουλά, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και που έχει προλογίσει δυναμικά το τραγούδι «Για να’ χω λόγο να υπάρχω».

Δίπλα τους τραγούδια σημαντικών δημιουργών που ξεχωρίζει, από παλιά λαϊκά μέχρι σύγχρονα τραγούδια,  ο Μανώλης Λιδάκης θα επιχειρήσει ένα μουσικό ταξίδι που είναι αδύνατο να μην συγκινήσει.

Μαζί του η αξιόλογη νέα ερμηνεύτρια Άννα Ψυχογιού, που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα τραγούδια του πρώτου της προσωπικού album «Ρέντα» και το πρόσφατο κάλεσμα της από τον Διονύση Σαββόπουλο στο Άλσος .

Ο Μανώλης Λιδάκης ανάμεσα σε πρόβες και παρτιτούρες μας μίλησε για τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Up Stage.

Νέες παραστάσεις στο Γυάλινο Up Stage. Τι θα μας παρουσιάσετε;

Θα τραγουδήσω τραγούδια που μ’ έχουν πραγματικά γοητεύσει. Τραγούδια δικά μου αλλά και άλλων. Θέλω να κάνω ένα πρόγραμμα που να έχει την σφραγίδα μου. Τώρα αν σας πω περισσότερα θα χάσουμε την έκπληξη.

Εχετε τραγουδήσει πολλούς σπουδαίους δημιουργούς και έχετε συνεργαστεί με τον αφρό των ερμηνευτών. Έχετε κάποιο όνειρο που έμεινε ανεκπλήρωτο;

Έχω ευνοηθεί από τα χρόνια. Έχω συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους. Έχω έναν καημό που δεν συνεργάστηκα με τον Τσιτσάνη και τον Χατζιδακι όταν ήταν παρόντες αλλά τους τραγούδησα μετά. Ονειρεύομαι διαρκώς και προσπαθώ να πραγματοποιώ τα όνειρά μου. Με φοβίζει η ματαιοδοξία που κρύβεται πολλές φορές στα όνειρα. Γι αυτό λέω απλά, για να έχω λόγο να υπάρχω χρειάζομαι καλά τραγούδια.

Ετοιμάζετε ένα νέο άλμπουμ μετά από καιρό. Πείτε μας γι αυτό.

Ο τίτλος του είναι «Να σε πηγαίνω όπου με πας». Τα τραγούδια έχουν προκύψει από την συνεργασία του έμπειρου στιχουργού Κώστα Φασουλά και του νέου συνθέτη Χρυσόστομου.Καραντωνίου. Είναι μια μερακλίδικη δουλειά. Είχα καιρό να αισθανθώ αυτή την συγκίνηση και την ταραχή πριν να πάω στο στούντιο. Αλλά και την βαθειά ικανοποίηση φεύγοντας. Το cd θα αργήσει να βγει σαν φυσικός φορέας θέλω να βγαίνουν ένα ένα τα τραγούδια σαν το παλιό καιρό που έβγαιναν τα 45αράκια. Η δισκογραφία έκανε τον κύκλο της και ξαναγυρίζει εκεί που ξεκίνησε.

Ποιο θεωρείτε το μεγαλύτερο κατόρθωμα στην μουσική πορεία σας;

Ότι τραγούδησα τον Μεγάλο Ερωτικό στο Ηρώδειο.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024